MITÄ ON RENTOUTUSKELLUNTA

 
SPA10 kopio.jpg

 

KELLUNTATANKKI on noin 2,5 metriä pitkä sekä 1,5 metriä leveä ja korkea tila, jonka pohjalla on erittäin suolaista, kelluttavaa vettä. Sekä vesi että ilma ovat kehon lämpöisiä. Tankki on aistiärsykkeetön ympäristö, jossa suolaveteen katoava keho saa täydellisen levon ja jossa mieli luontaisesti pyrkii kohti meditatiivista tilaa.

Yhtä kelluntaa kohden on varattu aikaa 90 minuuttia, josta itse kellunta kestää 60 minuuttia. Kelluntatankkeja Float Kalliossa on tällä hetkellä kaksi. Float Kallion käyttämät Dreampod-merkkiset kelluntatankit ovat laadukkaimmat ja edistyneimmät mitä Suomesta löytyy.


 

KELLUNNAN VAIKUTUKSET :

  • Aikaansaa syvän rentoutumisen
  • Vähentää stressiä
  • Vahvistaa luovuutta, oppimista ja muistia
  •  Auttaa unettomuuteen ja parantaa unirytmiä
  • Parantaa keskittymiskykyä
  • Lieventää ja poistaa fyysistä kipua
  • Vähentää burn-outin, ahdistuksen ja masennuksen tunnetta
  • Nopeuttaa urheilusuorituksesta palautumista
  • Avustaa ja ohjaa meditatiiviseen tilaan
 
kelluja.png

FAQ

Miten paljon aiemmin paikalle pitää saapua? Ensimmäisen kerran paikalle on hyvä saapua 10 minuuttia ennen ajanvarauksen alkua. Soita portin vieressä olevaa ovikelloa, käy sisään porttikongissa ovikellon kanssa samalla puolella olevasta ovesta ja henkilökunta ottaa sinut vastaan.

Miten valmistaudun? Suosittelemme syömään kevyesti ennen kelluntaa. Kahvin ja kofeiinin nauttimista kannattaa  sen sijaan välttää useampi tunti ennen kelluntaa. Kahvia ja teetä on tarjolla heti kellunnan jälkeen. Myös karvojen poistamista juuri ennen kelluntaa tulee välttää, sillä Epsom suola saattaa aiheuttaa kirvelyä.

Onko tankki ahdas? Tämä on yleisin saamamme kysymys. Älä huoli, tankki on tilava ja ilmava. Kansi on kevyt ja voit halutessasi jättää sen auki. Voit myös jättää tankin valon päälle tai kuunnella musiikkia koko kellunnan ajan. 

 Jos olen lähiaikoina värjännyt hiukseni? Sekä hiuksillesi että tankille on parasta, että hiuksistasi ei enää irtoa väriä, kun tulet kellumaan. Suosittelemme 2 viikkoa hiusten värjäyksen ja kellunnan välillä.

Mitä minun tarvitsee ottaa mukaani? Sinun ei tarvitse tuoda kuin itsesi, kaikesta muusta on huolehdittu. Meiltä saat pyyhkeet ja pesuaineet ja kellunnan jälkeen käytössäsi on Mia Höydön kosmetiikkatuotteita. Ehostustilastamme löydät myös  hiusharjan, hiustenkuivaajan ja hoitoaineen.

Onko oikeaa tapaa kellua? Ei ole. Tottuminen uuteen ympäristöön voi ottaa aikansa, mutta jokainen löytää itselleen oikean tavan.

Jos käytän piilolinssejä? Suosittelemme kellumista ilman piilolinssejä, joten ota linssien kotelo ja neste mukaan.

 Miten tankit pidetään puhtaina? Kelluntojen välissä steriili suolavesi filteröidään puhdistusjärjestelmän läpi ja desinfioidaan UV-säteilyllä. Lisäksi veden puhtausarvoja seurataan jatkuvin testein.


Sukella syvemmälle