FLoat kallio toivottaa hyvää joulua!

 

Float Kallio toivottaa hyvää ja rauhallista joulua. Jos haussa lahjaksi on jotain muuta kuin nurkkiin kertyvää tavaraa, muista läheisiäsi joulun rauhallisimmalla lahjalla. Kelluntahuone varataan 90 minuutiksi, josta altaassa ollaan 60 minuuttia. Kelluntaan sisältyy kaikki pyyhkeistä kosmetiikkaan ja pesuaineista tarjoiluihin, joten asiakkaan ei tarvitse tuoda mitään mukanaan.

joulu5.gif
Joulu_3.gif
Joulu_2.gif

Ostaessasi kellunnan verkkokaupasta saat sähköpostiisi QR-koodillisen pdf-tiedoston, joka käy lahjakortista. Painettuja lahjakortteja postitamme 18.12. asti ja sen voit tilata oston yhteydessä. Halutessasi voit myös hakea lahjakortin toimipisteestämme.

 

Joulun lahjakortit ovat voimassa vuoden 2019 loppuun.

Kellunta aistiärsykkeettömässä tilassa saa aikaan syvän rentoutumisen ja on apu muun muassa palautumiseen, kivunhallintaan ja unettomuuteen. Tule kehittämään itseäsi ja keräämään voimia ympäristöön, jossa voit hetkeksi irrottautua täysin. (norm. 67€)

Kolmen kellunnan tutustumispaketti on paras tapa tutustua kellumiseen. Tutustumispaketin voi ostaa kerran eikä haittaa vaikka olisitkin ollut aikaisemmin kellumassa. Tarkoitus on totuttautua kelluntatankin ympäristöön ja löytää oma orientaatio kelluntaan. Tutustumispaketin kellunnat on tarkoitettu yhden hengen käyttöön. (norm. 129€)

Kaverikellunnalla voitte tulla samaan aikaan kahdestaan ystävän tai kumppanin kanssa kellumaan, omiin tankkeihinne tottakai. Float Kallion olohuoneessa voitte kellunnan jälkeen nauttia kellunnan jälkeisestä fiiliksestä ja tarjoiluista.(norm. 134€)

150 minuutin kellunta on todellisille sisäavaruuden pioneereille. Muista varatessasi, varata kaksi peräkkäistä aikaa varauskalenteristamme. Kellunta aistiärsykkeettömässä tilassa saa aikaan syvän rentoutumisen ja on apu muun muassa palautumiseen, kivunhallintaan ja unettomuuteen. Tule kehittämään itseäsi ja keräämään voimia ympäristöön, jossa voit hetkeksi irrottautua täysin.( norm 95€)

KELLUNTAPAKETIT

3 KELLUNTAA

156€

Normaalihinta 169€

5 KELLUNTAA

250€

Normaalihinta 275€

10 KELLUNTAA

490€

Normaalihinta 529€