float_kallio_kevattarjous_header.png

Float Kallio toivottaa hyvää äitienpäivää. Jos haussa lahjaksi on jotain muuta kuin nurkkiin kertyvää tavaraa, muista äitiäsi rauhallisimmalla lahjalla. Kelluntahuone varataan 90 minuutiksi, josta altaassa ollaan 60 minuuttia. Palveluun kuuluu pyyhkeet, pesuaineet, kosmetiikka, virvokkeet ja kellunnan jälkeen kahvi ja tee, joten kellujan ei tarvitse tuoda mitään mukanaan.

Ostaessasi kellunnan verkkokaupasta saat sähköpostiisi QR-koodillisen pdf-tiedoston, joka toimii lahjakorttina. Halutessasi voit myös hakea fyysisen lahjakortin toimipisteestämme.

Kaikki lahjakortit ovat voimassa vuoden ajan.

 

Äidille hemmottelua, rauhaa ja omaa aikaa. Kellunta aistiärsykkeettömässä tilassa saa aikaan syvän rentoutumisen ja on apu muun muassa palautumiseen, kivunhallintaan ja unettomuuteen. Meillä voi irrottautua hetkeksi täysin arjen stressistä. (norm 67€)

Tule äidin, ystävän tai puolison kanssa keräämään voimia ympäristöön, jossa voitte hetkeksi irrottautua täysin arjen stressistä. Float Kallion olohuoneessa voitte kellunnan jälkeen nauttia kellunnan jälkeisestä fiiliksestä ja hintaan kuuluvista tarjoiluista. (norm. 134€)

 
 
 

Kelluntaan totuttautumiseen ja kellunnan hyötyjen huomaamiseen on hyvä varata muutama kelluntakerta. Ensikertalaisille suosittelemmekin kolmen kerran tutustusmispakettia. Paketti on henkilökohtainen ja siihen sisältyvät kolme kelluntaa tulee käyttää kolmen kuukauden aikana. (norm. 129€)