LUONNOLLINEN VASTAREAKTIO

 

Arkisessa olemassaolossa tietoisuutemme kohde vaihtuu jatkuvasti. Kirjoitamme sähköpostia, mutta puhelin soi ja joudumme keskittymään uuteen asiaan. Luemme kesken jäänyttä artikkelia, mutta lapset saapuvat kotiin ja vaativat oman huomionsa. Tarkistamme onko sosiaalisessa mediassa tapahtunut mitään, mutta jäämme selaamaan tapahtumia, siirrymme toiseen ja kolmanteen mediaan ja ajatuksemme ovat poissa ympäröivästä maailmasta paljon pidempään kuin halusimme. Konsolipelit ja binge watching. Näyttöpäätteeltä kosketusnäytölle ja takaisin.

 

Joskus meitä kuljettaa tottumuksemme, kaavamme joita emme haluaisi toistaa, joskus ulkoapäin tulevat pyynnöt ja velvollisuudet. Usein ajatus jota elämme, mutta joka ei ole valitsemamme, vaan jotakin mitä kysymättä seuraamme.

 

Float Kallion missio on pysäyttää ajatusten harhailu ja palauttaa fokus. Inspiroida luovuuteen, lieventää kipuja ja tarjota hyväilevää lepoa ja rauhaa. Tämän mahdollistaa kelluminen aistilevon avaruudessa. Float Kallio on rauhoittumiselle omistettu tila, joka kutsuu suitsimaan mielen juoksun ja palauttamaan ohjakset ihmiselle itselleen.

 

FLOAT KALLIO on tietoisuutta ylikuormittavan nykyhetken luonnollinen vastareaktio.