TUOTTEET JA HINNAT

JÄSENYYS

Jäsenenä saat edullisimmat kellunnat ja lisäetuja. Määräaikaisuutta ei ole ja irtisanomisaika kuukausijäsenyydessä on yksi kuukausi. Käyttämättömät kellunnat eivät vanhene, vaan voit käyttää ne myöhemmin.

VUOSIJÄSENYYS

1899€

52 kelluntaa, yksi vuoden jokaiselle viikolle.
Kellunnat ovat voimassa 2 vuotta.

KUUKAUSIJÄSENYYS

49€

Sisältää yhden kellunnan kuukaudessa. Lisäkellunnat 39€.

Jäsenet voivat tuoda kaverin mukanaan kellumaan sekä ostaa yksittäisiä lahjakortteja hintaan 49€. Katso loput edut sekä tarkemmat ehdot alla olevasta linkistä.

KERTAKORTIT

Opiskelijoiden ja eläkeläisten kellunnat arkisin ennen kello 16:00.

Jos sinulla on jo normaali kellunta ostettuna, voit maksaa lisää 28 euroa ja vaihtaa tavallisen kellunnan tuplapitkään kelluntaan. Maksu tehdään paikan päällä kellunnan yhteydessä. Jos varaat tuplakelluntaan aikaa, muista varata kaksi peräkkäista aikaa varauskalenterista. 

PAKETIT

Kiinnostaisiko tutustua kelluntaan, muttei kuitenkaan vielä sitoutua jäsenyyteen? Tutustumispaketin kellunnat ovat henkilökohtaiset, mutta muiden pakettien kellunnat voit halutessasi jakaa. Kelluntaan totuttautumiseen ja kellunnan potentiaalin löytämiseen on hyvä varata muutama kelluntakerta. Ensikertalaisille suosittelemmekin kolmen kerran tutustusmispakettia.

TUTUSTUMISPAKETTI / 3 kelluntaa

129€

Kellunnat ovat henkilökohtaisia.

TUTUSTUMISPAKETTI / 3 kelluntaa

99€

Opiskelijat ja eläkeläiset.
Kellunnat arkisin ennen kello 16:00.

3 KELLUNTAA

169€

5 KELLUNTAA

275€

10 KELLUNTAA

529€

Kun ostat viimeisen kellunnan yhteydessä uuden paketin, saat uudesta kelluntapaketistasi 10 % :n alennuksen.

LAHJAKORTIT

Anna lahjaksi rentoutta! Kaikki kelluntapaketit ja -kortit ovat saatavilla myös lahjakortteina. Helpoin tapa antaa lahjakortti on lähettää tai tulostaa ostoksesta saamasi tilausvahvistus lahjansaajalle. Mikäli haluat fyysisen lahjakortin, niin voit hakea sellaisen suoraan liikkeestämme.

float_palaudu.jpg