Tuotteet ja hinnat

Kaikki tuotteet jäsenyyksiä lukuunottamatta ovat ostettavissa verkkokaupastamme. Oston jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka tulee näyttää saapuessasi kellumaan.


 

KERTAKORTIT


 

JÄSENYYDET

Float Kallion jäsenenä pääset kellumaan parhaaseen hintaan ja saat lisäetuja. Jäsenyys ei ole määräaikainen ja irtisanomisaika on yhden kuukauden. Käyttämättömät kellunnat eivät vanhene vaan voit käyttää ne myöhemmin.


 

PAKETIT

Haluatko tutustua flouttaamiseen, mutta et halua vielä sitoutua jäsenyyteen? Tutustumispaketit ovat henkilökohtaisia, mutta muut paketit voit halutessasi jakaa.


 

LAHJAKORTIT

Anna lahjaksi rentoutta! Kaikki kelluntapaketit ja -kortit ovat saatavilla myös lahjakortteina. Helpoin tapa antaa lahjakortti on lähettää tai tulostaa ostoksestasi saamasi tilausvahvistus ystävällesi. Mikäli haluat fyysisen lahjakortin, niin voit hakea sellaisen suoraan liikkeestämme tai voimme myös postittaa lahjakortin perille, kun olet ensin ostanut sen verkkokaupastamme

Mikäli haluat meidän lähettävän fyysisen lahjakortin, niin voit jatkolähettää Holvista saamasi tilausvahvistuksen meille info@floatkallio.fi osoitetietojen kera.