tuotesivun_header.png

Float Kallion jäsenenä pääset flouttaamaan parhaaseen hintaan ja saat lisäetuja. Jäsenyys ei ole määräaikainen ja irtisanomisaika on yhden kuukauden. Käyttämättömät kellunnat eivät vanhene vaan voit käyttää ne myöhemmin.

VUOSIJÄSENYYS

1889 €

52 kelluntaa, kellunta vuoden jokaiselle viikolle,
kellunnat voimassa 3 vuotta
 

KUUKAUSIJÄSENYYS

49 €

sisältää yhden kellunnan kuukaudessa, lisäkellunnat 39 €

Jäsenet voivat tuoda kaverin mukanaan kellumaan sekä ostaa yksittäisiä lahjakortteja hintaan 49 euroa. Katso loput edut sekä tarkemmat ehdot alla olevasta linkistä.

ENSIMMÄINEN KELLUNTA

55 €

 

YKSITTÄINEN KELLUNTA

65 €

7:30 ja 22:30 alkavat kellunnat 49 € - ostettavissa vain paikan päältä. Opiskelijat ja eläkeläiset 49 € arkisin ennen 15:00 alkavia kelluntoja.

Haluatko tutustua flouttaamiseen, mutta et halua vielä sitoutua jäsenyyteen? Tutustumispaketit ovat henkilökohtaisia, mutta muut paketit voit halutessasi jakaa.

TUTUSTUMISPAKETTI x3

120 €

henkilökohtainen
 

TUTUSTUMISPAKETTI x3

99 €

opiskelijat ja eläkeläiset
kellunnat arkisin ennen 15:00 alkavia aikoja
 

3 KELLUNTAA

165 €

 

5 KELLUNTAA

275 €

Mikäli ostat uuden paketin viimeisen kelluntasi yhteydessä, saat 10 % alennuksen uudesta paketistasi.

Anna lahjaksi rentoutta! Kaikki kelluntapaketit ja -kortit ovat saatavilla myös lahjakortteina. Helpoin tapa antaa lahjakortti on lähettää tai tulostaa ostoksestasi saamasi tilausvahvistus ystävällesi. Mikäli haluat fyysisen lahjakortin, niin voit hakea sellaisen suoraan liikkeestämme tai voimme myös postittaa lahjakortin perille, kun olet ensin ostanut sen verkkokaupastamme

Mikäli haluat meidän lähettävän fyysisen lahjakortin, niin voit jatkolähettää Holvista saamasi tilausvahvistuksen meille info@floatkallio.fi osoitetietojen kera.

float_palaudu.jpg