Tähän aikaan vuodesta on kiva ilahduttaa työtekijöitä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita pienellä lahjalla. Lahjakorttimme on virkistävä ja mieleenpainuva lahja – me kaikki tarvitsemme hieman tukea hyvinvointimme ylläpitoon. 

Pyydä tarjous sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella ja pääset nauttimaan joulun tarjouksistamme.

                                               tommi.elo@floatkallio.fi

 

Kun työ ja vapaa-aika sekoittuvat ja joku on jokaisena hetkenä somen, puhelimen tai sähköpostin päässä, on vaikea löytää aikaa rauhoittumiselle ja palautumiselle. 

kellunta

Nopeatempoisuuden aiheuttama stressi. Unettomuus ja jatkuvan oppimisen vaatimus. Teknologian mahdollistama informaatiotulva ja alituinen tavoitettavissa oleminen. Arki, jossa digitaaliset väylät pommittavat aisteja ja psykologinen luoviminen kuormittaa mielen.

Float Kallio on tila palautumiselle, irrottautumiselle, itsensä kalibroinnille ja optimoinnille. Ylläpidämme levolle omistettua ympäristöä, jonka läpikulku tarjoaa pysähtymisen, jota jokainen tarvitsee.

Kelluntatankin aistiärsykkeettömässä ympäristössä aivot pääsevät olemaan ilman jatkuvaa sisäänpäin tulevaa informaatiotulvaa. Kapasiteetti ongelmanratkaisuun, luovaan ajatteluun ja uusien vaihtoehtojen ideointiin lisääntyy. Kelluntatankki on yhden ihmisen think tank, ajatushautomo.

Ota yhteyttä ja  olet ottanut ensimmäisen askeleen kohti onnellisempaa, motivoituneempaa ja tuottavampaa työyhteisöä. Kokeilukertasi jälkeen, kun olet ihastunut kelluntaan, voimme räätälöidä yrityksellesi sopivan kelluntapaketin.

Lue lisää meillä kellumisesta ABC & FAQ -osiosta tai lähetä tietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme teihin yhteydessä.


Nimi *
Nimi
Puhelinnumero
Puhelinnumero