AJANVARAUS

 


Kelluntojen varaaminen: voit varata kelluntasi ennakkoon varausjärjestelmän kautta. Kellunnan voit varata aina 4 viikkoa eteenpäin. Varaaminen onnistuu luomalla tunnukset järjestelmään tai kirjautumalla Facebook-tunnustesi avulla.  Saat varatusta tunnista varausvahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli näin ei ole niin tarkistathan, että varaus tuli perille. Voit tehdä varauksen myös soittamalla numeroon 050 9111195.

Jos tavoittelemasi aika on varattu, voit jättää nimesi jonotuslistalle.

Kelluntojen maksaminen: voit ostaa kelluntasi etukäteen verkkokaupastamme tai vasta saapuessasi kellumaan. Jos mietit yhden kellunnan tai tutustumispaketin välillä, tule kellumaan ja tee päätöksesi vasta kellunnan jälkeen.

Haluatko kellua pidempään kuin 60 minuuttia? Jos haluat kellua pidempään kuin 60 minuuttia, voit kellua arkisin klo 7.00 alkavilla ajoilla sekä jokaisen illan viimeisillä ajoilla halutessasi 60-90 minuuttia ilman lisämaksua. Muista vain pyytää meiltä pidempää kelluntaa saapuessasi. Voit saapua aamun ensimmäiseen kelluntaan myös 7.30. Aamun seuraava kellunta alkaa klo 9.00.  

HUOM. KESÄAIKAAN: Heinä- ja elokuun ajan arkiaamujen (pl. keskiviikko) ensimmäinen kellunta alkaa 08.30. Tänä aikana on edelleen mahdollista kellua 90 minuuttia. Muuten kesän aukioloajat eivät muutu.

Kellunnan peruminen: muistathan peruuttaa varauksesi mikäli olet estynyt tulemaan. Voit perua kellunnan 12 tuntia ennen kellunnan alkamista varauspalvelumme kautta, soittamalla tai sähköpostitse. Varauksen vahvistusviestissä on linkki, josta voit peruuttaa tunnin näppärästi.

Peruuttamattomasta kellunnasta Float Kalliolla on oikeus veloittaa voimassaolevalta sarjakortilta yksi käyntikerta. Muilta veloitetaan 30 euron peruutusmaksu / peruuttamaton kellunta.


Jos tulet ensimmäistä kertaa kellumaan, saavuthan paikalle hieman aikaisemmin.

Mahdollisiin kysymyksiin vastailemme osoitteesta: info@floatkallio.fi